Introductie

Zoeken

images/slider/energie.jpg

FacZo is de dienstverlener op het gebied van inkoop- en facilitair management. Wij richten ons specifiek op de GGZ-sector. FacZo werkt via de zorgcoöperatie A59 samen met andere GGZ-instellingen. Ook buiten de coöperatie wordt met GGZ-instellingen samengewerkt. Door samen te werken wordt er kennis uitgewisseld en er kritisch inkoopvolume gecreëerd. FacZo organiseert alle facilitaire processen zodat de zorg kan doen waar zij goed in is. Onze pay-off is niet voor niets: ‘FacZo, zorgt dat het wordt geregeld.’

Achtergrond FacZo
FacZo (Facilitaire Zorg) is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de GGZ-instellingen Reinier van Arkel en GGZ Oost Brabant en kent na een lange voorbereidingsperiode een start per 1 januari 2018.

In FacZo is expertise ondergebracht vanuit de beide GGZ-instellingen en aangevuld met externe expertise. FacZo is een organisatie die zich omvormt van een intern gerichte dienst naar een professionele externe partner op het gebied van facilitair en inkoop voor de GGZ-sector. De jarenlange werkervaring van de medewerkers binnen de GGZ maken ons specialist en uniek binnen de sector.